GİRESUN / MERKEZ - Giresun Güzel Sanatlar Lisesi

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZ BÜYÜKLERİMİZİ ZİYARET ETTİ.

Öğretmeni Şenay Dündar refakatinde sosyal sorumluluk ve kültürel etkinlik amaçlı bir gezi düzenlenmiştir.

Gezide öğrenciler yaşlıların gün içinde nasıl vakit geçirdikleri ve neler yaptıkları hakkında bilgi edindiler.Öğrencilerimiz bağlama,kemençe,ritim saz eşliğinde türküler söyleyerek yaşlılarımızla eğlenceli vakit geçirdiler.Bu etkinlikle öğrencilerimizin büyüklerin deneyimlerinden faydalanarak saygı,vefa,yardımseverlik duygularını geliştirerek mutlu,gururlu ve vefalı bir birey olmanın onurunu yaşamaları sağlanmıştır.

06-03-202406-03-2024

Yayın: 06.03.2024 - Güncelleme: 06.03.2024 09:44 - Görüntülenme: 104